Κατάργηση Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας

on .

 Με το άρθρο 1 του νόμου 4559/2018 το ΤΕΙ Ηπείρου καταργείται ως αυτοτελές ΝΠΔΔ και εντάσσεται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Με τις διατάξεις του νόμου ρυθμίζονται τα θέματα της ένταξης και λειτουργίας του πρώην ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ. 

Για επικοινωνία με τα πρώην τμήματα της Σχολής, μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω email:

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τμήμα Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ειρήνης και Φιλίας 1, Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα | Τηλ: 2665049851 - Fax: 2665049883 - Email: secsdo@teiep.gr